Hela denna sida är en annons

Ledare

Rösta fram Årets Eldsjäl/Ledare

Av Victoria Lagercrantz 15 december, 2016

Här är alla finalister inom kategorin Ledare. Fyra sanna hjältar inom föreningslivet. Fyra personer som satsar massor av ideellt engagemang på att leda andra och få dem att utvecklas – och som är en förebild för alla i sin förening.

Gemensamt för de fyra ledarna är att de strävar mot ett klimat där alla i föreningen, laget eller gruppen känner sig lika mycket värda och har respekt för varandra. De är med andra ord fantastiska ledare och förebilder.
Rösta fram den du vill ska bli Årets Eldsjäl inom Ledare!

Kom ihåg!
Röstningen är gratis och pågår ända fram till Eldsjälsgalan i mars 2017 – och detta gäller alla kategorier. Du får rösta en gång per kategori.

Sibel Akdogan, MixDancers Academy, Jönköping

Dansskolan hon startade som 12-åring har i dag cirka 100 dansare – som varje vecka får glädje och styrka av Sibels ledarskap.

Thomas Werkström, BK Atle, Karlskrona

Leder barn och ungdomar i brottning sedan 46 år – ett engagemang som ger brottarna en styrka för livet.

Alexander Karlsson, Staffanstorp badmintonklubb, Staffanstorp

Med sin lågmälda ledarstil har Alexander skapat en trygg och utvecklande atmosfär i föreningen där han tränar ett 80-tal barn, unga och vuxna.

Monica Sundin, Falu IK-Friidrott, Falun

I 20 år har Monica tränat de yngsta barngrupperna i friidrott, med målet att fostra barnen till fina individer.

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2017. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.